АНГЛИЙСКИ ЕЗИК


 

pandy_panda_books2

"Pandy the Panda" е модерна учебна система за ранно езиково обучение по английски език. 

Тя е последното, горещо посрещнато издание на Европейския лингвистичен институт. След дълго и обстойно проучване ние – екипът на The Cool School, решихме, че тя е най-подходящото за нашите малки курсисти. Pandy the Panda обединява в себе си най-доброто от досегашните методи за ранно чуждоезиково обучение. Структурирана е в три нива и всяко съответства на характерни моменти от общото развитие на детето, подкрепя израстването му и личностното му съзряване.

 

dots_600px

NG_our_world_books2

 “Welcome to our world” са едни от най-добрите и красиви издания за Ранно чуждоезиково обучение в света и това е благодарение на световните гиганти National Geographic и Cengage Learning. Системата е серия от три нива на американски английски. Той използва традиционните детски песни от цял свят, за да въведе най-малките в света на английския език. Научете английски език с песни в изпълнение на най-младите обучаеми по целия свят. Чрез Игри и различни дейности те децата учат английски забавно, а няма по-добър начин за усвояване на знания! Красивите снимки от National Geographic улавят въображението и на най-малките. Видео материалите помагат на учителите да използват песните и игрите ефективно.

programi_baner_icons2

Методика

С помощта на системата за ранно чуждоезиково обучение : Welcome to our world на National Geographic, децата усвояват материала чрез игри, песни, танци, упражнения, рисунки, професионални фотографии и проекти, създадени от най-добрите преподаватели и психолози в света. Освен пълната гама от хартиени, аудио и видео материали на National Geographic, ние изготвяме и допълнителни бланки с новите думи. Към всеки урок децата научават и по няколко песнички, с които нагледно разказват за какво се пее в тях. Проектите в часовете развиват фината моторика и помагат на децата да усвоят всичко, което правят на английски език.

В часовете са включени истории, приказки, песни, рими, различни сюжети и игри – всичко, което изпълва детското ежедневие, забавленията, с които те  научават новия език и попиват произношението. Другата жизнено част от обучението са изграждането на полезни навици, запазването на семейните ценности, споделянето, уважението. В часовете ние се учим да даваме, да сме благодарни и да си помагаме.

 

 

Цели на обучението

  • усвояване на изречения, фрази и думи, които се използват в ежедневието;
  • развиване на уменията за слушане с разбиране;
  • отпадане езиковата бариера;
  • разбиране на кратки текстове и инструкции от ежедневието;
  • трениране на паметта за усвояване на по-голям обем от информация;
  • музикални игри и забавления за по-трайно усвояване на лексиката;
  • ние изготвяме и допълнителни бланки с различни задачи, които включват и елементарни познания по математика и други дисциплини.
  • проектите в часовете развиват фината моторика и помагат на децата да усвоят всичко, което правят на английски език.

 

Споделихте ли вече с вашите приятели?

 


ГРАФИК НА УЧЕБНИТЕ ЧАСОВЕ


 

grnnjn

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial