ИСПАНСКИ ЕЗИК


 

programi_baner_icons_sp

Методика и цел на обучение

Въвежда се бавно и постепенно изписването на буквичките и се поставят основите на четенето. Истории, приказки, песни, рими, различни сюжети и игри изпълват часовете– всичко, което се случва в детското ежедневие, забавленията, с които те  научават новия език и попиват произношението. Другата жизнено част от обучението са изграждането на полезни навици, запазването на семейните ценности, споделянето, уважението. В часовете ние се учим да даваме, да сме благодарни и да си помагаме.

  • изготвяме и допълнителни бланки с различни задачи, които включват и елементарни познания по математика и други дисциплини.
 

 

 

  • децата усвояват материала чрез игри, песни, танци, упражнения, рисунки, професионални фотографии и проекти, създадени от най-добрите преподаватели и психолози в света. В училище, у дома, семейство, природа, дрехи, храни, напитки и време са част от темите, с които учениците се запознават на испански. Учениците научават и прости граматически конструкции, които могат да използват в устна форма.
  • към всеки урок децата научават и по няколко песнички, с които нагледно разказват за какво се пее в тях.
  • кратки разказчета от ежедневието на нашите курсисти;
  • проектите в часовете развиват фината моторика и помагат на децата да усвоят всичко, което правят на испански език.

Споделихте ли вече с вашите приятели?


ГРАФИК НА УЧЕБНИТЕ ЧАСОВЕ


 

tabel_classes_SP

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial